FINEPLACER® pico 2

Meest krachtige Tool voor Lab en Onderzoek

Manuele Multi-Purpose Die Bonder
De FINEPLACER® pico 2 is een veelzijdige, manuele die bonder met plaatsingsnauwkeurigheden tot 3 µm. Het systeem is snel op te zetten en eenvoudig te bedienen en is ideaal voor snelle en flexibele productontwikkeling en prototyping in R&D laboratoria en universiteiten.

KARL - QUADRO

De tafel voor duizend ideeën

QUADRO is even veelzijdig als de producten die erop worden geproduceerd. Aangepast aan de complexe werkprocessen in assemblage, laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en opleidingscentra, laat QUADRO niets te wensen over. U kunt het precies zo ontwerpen als u wilt en zoals het doel vereist.

LPKF ProtoLaser H4

Het beste van twee werelden op tafel: snel en recht boren zonder conus ook op dikke substraten en snelste oppervlaktebewerking met weinig tot geen oppervlaktebeschadiging.

Belangrijkste toepassingen - IR laser
Nauwkeurig structureren / ablatie / laser etsen van geleidende metaallagen op:

  • Standaard FR4, enkel-, dubbelzijdig, 5-35um Cu
  • Sommige RF-materialen, PTFE of keramisch gevuld, tweezijdig, slechts aan één zijde bewerkt
  • Dupont Pyralux AC, Al op PET
  • ProMask ablatie - Lijn / Ruimte: 100 µm / 50 µm

 

Nano Dimension - DragonFly IV

Elektronica bouwen, testen en verbeteren in één dag.

Een 3D-printer met meerdere materialen en lagen die volledige circuits in één stap genereert - inclusief substraat, geleidende sporen en passieve componenten.

Nano Dimension is de pionier en leverancier van Additively Manufactured Electronics (AME) technologie - een alternatieve in-house methode voor het fabriceren van printed circuit boards (PCB's) en andere elektronische componenten.

We veranderen niet alleen de productieschaal, maar ook de productschaal, met Fabrica 3D precisie micro-AM printers die details tot op micron niveau kunnen vervaardigen.

 

Siglent SDS6000A Serie Oscilloscopen

SIGLENT presenteert het nieuwe vlaggenschip: de 2 GHz oscilloscoop en blijft hiermee het geavanceerde product-portfolio uitbreiden.

Steeds hogere schakel- en signaalfrequenties in moderne apparatuur leiden tot steeds hogere eisen aan de meettechniek. De juiste bandbreedte van het meetinstrument is een basisvereiste voor de nauwkeurige meting van deze signalen. Een ruisarme ingangstrap en een hoge samplefrequentie zijn belangrijk om een hoge signaalintegriteit te waarborgen. De nieuwe oscilloscoop serie SDS6000A van Siglent komt aan deze eisen tegemoet. Het bedieningsconcept is doordacht en intuïtief, waardoor metingen snel kunnen worden geconfigureerd en de efficiency in het laboratorium wordt verhoogd.

 

KARL Werkplaatsoplossingen voor Industrie, Onderzoek, Onderwijs en Logistiek

Succesfactor op de werkplek

Ergonomie. Functionaliteit. Ontwerp.

Modern onderzoek weet al lang dat een werkplek meer is dan alleen een plek waar mensen werken. Efficiëntie en veiligheid kunnen duurzaam worden verhoogd door het behoeftegericht ontwerpen en inrichten van de plaatsen waar mensen hun dagelijks werk verrichten. Investeringen in duurzame werkplekken zijn daarom geen doel op zich - zij verhogen duurzaam de productiviteit en de kwaliteit van de prestaties. Op die manier wordt de werkplek een element van ondernemerssucces.

 

MARTIN - 30 jaar ervaring in rework en dispenseroplossingen

Onze apparatuur is gericht op precisie en innovatie. "Made in Germany"

MARTIN is een wereldwijd actieve onderneming in de bouw van speciale machines. Haar kernactiviteit is de ontwikkeling en vervaardiging van herbewerkings- en verdeelsystemen. Samen met Finetech is MARTIN de toonaangevende leverancier van industriële oplossingen voor de reparatie van SMD-componenten. Bij de ontwikkeling van onze producten werken wij nauw samen met klanten uit diverse bedrijfstakken, zoals de luchtvaart, de automobielindustrie, de medische technologie, de consumentenelektronica en de halfgeleiderindustrie, alsmede met universiteiten en onderzoeksinstituten.

 

Score, dan zit je goed!

Wie goed zit, wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Een goede werkstoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als u meerekent dat een goede lichaamshouding rugklachten en RSI helpt voorkomen!

Een goede werkstoel of stahulp is essentieel.

Steeds meer mensen doen zittend of wisselend zittend en staand werk. Met name op kantoor en in de industrie zijn veel werknemers een groot deel van de dag aan hun stoel gebonden. Op het eerste gezicht lijkt dit soort werk weinig belastend voor ons lichaam. Dus zien we het ook niet snel als een oorzaak van ziekteverzuim. Toch is dat helaas wel vaak het geval.

 

CAB PCB Scheidingsmachine MAESTRO 6

Scheiden van voorgefreesde printplaten tot een lengte van 1.500 mm met een minimum aan stress

Scheiding van gefreesde printplaten tot een lengte van 1.500 mm met een minimum aan spanning op de componenten.

De MAESTRO 6 is de consequente verdere ontwikkeling van de beproefde cabine PCB scheiders. Zelfs zeer lange printplaten kunnen snel, economisch en spanningsvrij worden gescheiden.

De aandrijfunit van de wagen is achter het lineaire mes gemonteerd. Dit vereenvoudigt het scheiden en verwijderen van de printplaten aanzienlijk.

 

Fluke test- en meetinstrumenten

Houden uw wereld draaiende

Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen. Deze mogelijkheden nemen inmiddels een uiterst belangrijke plaats in in productie- en servicebranches. Elke nieuwe fabriek en elk nieuw kantoor, ziekenhuis en gebouw vormt vandaag de dag een potentiële klant voor Fluke-producten.

 

Waldmann


Engineers of light

Vertrouw op onze jarenlange ervaring op het gebied van industriële verlichting. Waldmann levert al tientallen jaren Duitse topkwaliteit op het hoogste niveau. Waldmann biedt „Licht op maat“, aangepast aan opgaven en omgeving. Industrieklanten profiteren van exclusieve oplossingen voor industrielampen en een brede kennis van diverse toepassingen, die gebaseerd is op de ervaring van ontelbare systeemoplossingen en synergie-effecten verzekert. Dankzij onze ervaring kunt u op een duurzame en zuinige manier omgaan met energie: met onze machinelampen, werkplek- of halverlichting. Ook speciale oplossingen, bijvoorbeeld voor ESD-zones, vindt u in ons assortiment. Als pionier in de ontwikkeling van hoogefficiënte lichtsystemen voor de industrie bieden wij u optimale oplossingen uit één hand. Wij begeleiden u daarbij van a tot z: van het advies tot de planning en de installatie van uw verlichting. Efficiënte lichttechniek in machines of installaties, op de industriewerkplek of aan het plafond (LED-lichtbandsystemen) spaart energiekosten en reduceert de belasting van het milieu.

 

NetAlly Netwerk testgereedschappen

NetAlly Netwerk testgereedschappen

Als het aankomt op netwerk testen en analyse, is NetAlly de #1 bondgenoot van netwerk professionals over de hele wereld. Als industrieleider voor meer dan 25 jaar, stellen onze best-in-class tools en software uw team in staat om effectiever te plannen, installeren, valideren en troubleshooten van vitaal belangrijke bekabelde en draadloze netwerken.

 

Nano Dimension | Electrifying Additive Manufacturing

PRECISIE ADDITIEF PRODUCTIESYSTEEM VOOR ELEKTRONICA

DRAGONFLY IV, DE MULTI-MATERIAL 3D PRINTER VOOR DE FABRICAGE VAN HIGH-PERFORMANCE ELEKTRONISCHE COMPONENTEN (HI-PEDS®).
DragonFly IV is een productiemachine voor additief vervaardigde elektronica dat volgens "shape truly follow function" produceert. De technologie maakt vrije vormen mogelijk, waardoor u nieuwe oplossingen kunt vinden voor ontwikkelingsproblemen en nieuwe producten en ontwerpen kunt maken. Het maakt een naadloos productieproces in één stap mogelijk, van digitaal ontwerp tot functionele apparaten.

 

PBT Works | Reinigingssystemen

Onze machines verwijderen elke verontreiniging van elektronische assemblages en tools voor de elektronica assemblage processen en van delicate mechanische onderdelen. Overal, waar reinheid echt belangrijk is.