Verwerking van micromaterialen in het lab

Innovatie en ervaring

Een belangrijk voordeel van de laser als werktuig is de kleine brandpuntsafstand van de laserstraal. Zo kunnen in het uiterste geval sneden met een breedte van slechts 15 µm worden gemaakt. Deze precisie geldt bijvoorbeeld ook voor hoekradii en scherpe snijranden - waardoor de laser bijzonder interessant is voor HF-toepassingen.

 

SIGLENT SDM3055

5 ½ Digits Dual-Display Digitale Multimeter

De SIGLENT SDM3055 5 ½ digit dual-display digitale multimeter beschikt over vele krachtige wiskundige en statistische functies. De multimeter is uitgerust met diverse communicatie-interfaces met eenvoudige setup, een 4,3 inch TFT-LCD scherm en is ontworpen voor gebruikers die hoge prestaties, meerdere functies en automatische metingen nodig hebben.

 

HIKMICRO M30

Warmtebeeld Camera

De HIKMICRO M30 draagbare warmtebeeld camera is speciaal ontworpen voor nauwkeurige temperatuurmeting. De M30 is uitgerust met een hoge resolutie thermische detector en een 8MP optische sensor. Het 3,5-inch touchscreen toont beeld-in-beeld, een optisch en thermisch beeldfusie van beide sensoren. De HIKMICRO M30 draagbare warmtebeeld camera biedt non-touch temperatuurmeting en geeft een nauwkeurige en gedetailleerde warmtebeeldweergave voor elektronica toepassingen, elektrisch onderhoud, gebouwinspectie, HVAC inspectie, productie monitor, etc.

 

FINEPLACER® core plus

De All-Round Oplossing

Hetelucht SMD Rework Station

De FINEPLACER® coreplus is een universeel hetelucht rework station voor elektronische componenten en assemblages.

De volledige rework cyclus, inclusief het desolderen en solderen van de component, restsoldeer verwijdering en reballing, kan worden uitgevoerd op hetzelfde compacte rework systeem. Het spectrum van compatibele opbouwcomponenten reikt van zeer kleine (01005) tot grote componenten (BGA).

 

Weller soldeerdampafzuiging kortingsactie!

Nu bij Tooltronics 10% korting op geselecteerde Weller filtratie producten

Soldeerrook is giftig en kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom moet er gebruik worden gemaakt van apparaten zoals soldeerdampafzuigingstations om uzelf en anderen te beschermen tegen schadelijke dampen. Wie tijdens het solderen zijn gezondheid wil beschermen of wie als werkgever verantwoordelijk is voor het gezond houden van zijn medewerkers, moet de soldeerdamp meteen bij de soldeerwerkplek afzuigen. Weller Zero Smog units maken het mogelijk om snel en gemakkelijk goede soldeerdampafzuiging op de soldeerwerkplek te realiseren.

Tooltronics geeft tijdelijk* 10% korting op een aantal geselecteerde Weller filtratie producten!

FORBO Sphera EC – ESD Vloeren

Sphera EC is een homogene vinylvloer met permanent geleidende eigenschappen. Om consistente, betrouwbare prestaties te garanderen, zijn er carbon black-chips toegevoegd. De gemarmerde designchips verzachten het uiterlijk en zorgen voor een authentieke uitstraling. De 13 kleuren hebben een gemakkelijk te reinigen en mat oppervlak dankzij de schone sabbia reliëfstructuur.

Siglent SDG2000X Series

Function/arbitrary waveform generatoren

De Siglent SDG2000X is een serie van dual-channel function/arbitrary waveform generatoren met een maximum bandbreedte van 120MHz, 1.2GSa/s sampling rate en 16-bit verticale resolutie. De Siglent TrueArb & EasyPulse technieken helpen de zwakke punten op te lossen die inherent zijn aan traditionele DDS-generatoren ten aanzien van het genereren van arbitraire, blok en puls golfvormen. Met de bovenstaande voordelen hebben de SDG2000X gebruikers een verscheidenheid aan signalen met een hoge kwaliteit en lage jitter, die uitstekend voldoen aan de groeiende vereisten van complexe en uitgebreide toepassingen.

 

SuperSWASH PBT Works

Volautomatische SMT reiniger

Volautomatisch hoog rendement afvoervrij systeem

Ideaal voor het reinigen van middelgrote tot grote hoeveelheden elektronische assemblages

Geschikt voor het reinigen van grote hoeveelheden stencils

 

GW Instek PPX-Series

Programmeerbare DC-voedingen met hoge precisie

De PPX-serie programmeerbare DC-voedingen met hoge precisie omvat zes modellen: PPX-1005(10V/5A/50W), PPX-2002(20V/2A/40W), PPX-2005(20V/5A/100W) ), PPX-3601(36V/1A/36W), PPX-3603(36V/3A/108W), en PPX-10H01(100V/1A/100W). De PPX-serie heeft de lage ruis (0,35mVrms) en snelle transient respons karakteristieken (<50μs) van conventionele lineaire voedingen. De serie biedt ook constante spanning en constante stroom uitgangsmodi en ook kan de stijgende en dalende snelheden voor spanning en stroom afzonderlijk ingesteld worden, evenals de vertragingstijd voor het in- en uitschakelen van de uitgang.

 

Martin Hotbeam 05

2,000 W infrarood onder-verwarmingssysteem

De Martin Hotbeam 05 is een sterk presterende onderverwarming met infraroodtechnologie. Dit apparaat is perfect geschikt voor handsoldeertaken aan middelgrote en zware printplaten. De onderverwarming kan via de intuïtieve menunavigatie eenvoudig en comfortabel in de verschillende bedrijfsmodi (constant vermogen, constante temperatuur en profiel) worden gebruikt. Het innovatieve verwarmingsmanagement zorgt voor een reproduceerbare printplaattemperatuur bij de hoogste langdurige stabiliteit zonder doorschieten.

 

Fluke 377 FC en 378 FC

True-RMS contactloze AC/DC-stroomtangen met iFlex

MEET SPANNING EN STROOMSTERKTE
Met behulp van de klembek

VEILIGER EN SNELLER TESTEN
Alles zonder een spanningvoerende draad aan te raken - met behulp van FieldSense™-technologie

POWER QUALITY INDICATOR
Geeft aan of apparatuur of de voedingskabel defect is

VOLLEDIGE 3-FASE SPANNINGS- EN STROOMTESTS
in 3 snelle stappen

 

Nieuwe Generatie Gereedschapskoffer

CLASSIC KingSize Rolkoffer neo

De nieuwe gereedschapsrolkoffer overtuigt door zijn uitstekende eigenschappen en hoogwaardige afwerking met oog voor detail en biedt bijna alle benodigde functies. Wat de nieuwe CLASSIC KingSize Roll neo zo bijzonder maakt, is het doordachte interieursysteem: het biedt niet alleen meer ruimte om nog meer en groter gereedschap op te bergen, maar maakt ook het dagelijkse werk voor de gebruiker een stuk eenvoudiger.

 

Optilia M30x EasyView HDMI

Full HD-camera met 30x optische zoom en snelle autofocus

De M30x EasyView HDMI maakt deel uit van een reeks oplossingen die snelle, kosteneffectieve en ergonomische prestaties bieden en eersteklas inspecties mogelijk maken zonder dat dit ten koste gaat van de beeldverwerkingscapaciteit. Om dit te bereiken is de M30x EasyView HDMI-camera geconfigureerd met behulp van een krachtige formule die een 30x optische zoom combineert met een zeer snelle en responsieve autofocus en een uiterst gevoelige 1080p Full HD-sensor.