Score At Work

Score At Work Bicolor Upholstered Saddle Seat[1]

Voor elke werkplek zelf de juiste stoel samenstellen.

Ergonomisch, modulair, duurzaam en economisch verantwoord!

  • De eerste ergonomische modulaire stoel welke organisatiebreed inzetbaar is op elke werkplek; van werkvloer tot directiekamer!
  • Dutch Design: One Look & Feel, een tijdloos ontwerp en een hoog zitcomfort
  • Conform NPR1813, NEN-EN1335 en ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen
  • Alle modulaire componenten zijn uitwisselbaar, afzonderlijk te vervangen en duurzaam ontwikkeld met hoge recyclewaarde
  • Multi-inzetbaar, zoals op kantoor, achter de balie, in de boardroom, op het bedrijfsbureau, aan de productielijn, in het laboratorium, achter de kassa, de werkplek thuis, kortom op elke plek waar goed zitten belangrijk is

Score At Work Blend[1]

Multi modulair,
multi functioneel,
multi inzetbaar

Het systeem van de Score At Work is volledig modulair waardoor voor elke werkplek een passende stoel kan worden samengesteld. Dat betekent meteen al eigen keuzes maken uit de talloze combinatiemogelijkheden. Is een zitting of rugleuning aan vervanging toe, dan zijn deze onderdelen eenvoudig te vervangen zonder een hele nieuwe stoel te moeten aanschaffen. Dat is echt modulair gemak, duurzaam en economisch verantwoord! De Score At Work voldoet aan de eisen conform de NPR1813, NEN-EN1335 en ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen. De Score stoelen worden geleverd met 5 jaar garantie (zie de voorwaarden). Nu en in de toekomst biedt de Score At Work veel voordelen, is hygiënisch, creëert One Look & Feel op elke werkplek binnen het bedrijf of de organisatie en is bovendien een hele slimme investering. Boven alles, de Score At Work is gemaakt om comfortabel te zitten.

Het concept van de Score At Work is een ware revolutie op het gebied van goed zitten en dat op elke werkplek. Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid worden naadloos gecombineerd met design; Dutch Design.

Mix & Match Score At Work, stel je stoel zelf samen

Een Score At Work met eigentijdse Bicolor Trevira stof met armleggers? Of, een Score At Work in een robuuste PU uitvoering voor actief zitten op de werkvloer? Of, liever een Score At Work met hoge rug en een luxe Blend bekleding? Of het nu functioneel moet zijn of gewoon mooi, bijna alle wensen zijn te vervullen met de Score At Work.

De hele stoel is zonder gereedschap te monteren. Keuze uit verschillende soorten wielen, trompetvoetjes, kruisvoet, rug, zitting of hoogte zijn allemaal geen probleem wanneer de Score At Work wordt samengesteld.De ergonomisch gevormde rugleuning biedt een goede ondersteuning aan de wervelkolom, terwijl schouders en armen door de smalle vormgeving ter hoogte van de schouders probleemloos kunnen bewegen. Het modulaire concept maakt het mogelijk dat iedere Score At Work stoel past bij de individuele gebruiker. Leverbaar in 3 mechanieken; Contact, Synchromatic en de Flowmatic voor optimaal zitplezier!

Score At Work Set[2]

Speciale opties en accessoires

  • ESD mogelijk in een kunstleer of gestoffeerde uitvoering
  • Diepte verstelbare lumbaal Bicolor en Blend uitvoeringen
  • Stoffering op maat

PDF brochure

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.