AI Deep Learning Algorithm THT AOI

Maker-ray AIS 203-HW

Maker-Ray’s AI- gestuurde SMT AOI machines bieden ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. De geavanceerde technologie en intelligente algoritmen zorgen voor uitgebreide inspectie van soldeerverbindingen, componentplaatsing en meer. De state-of-the-art AOI machine stroomlijnt uw SMT productielijn en optimaliseert de kwaliteitscontrole voor uw productiebehoeften.

De AIS203 van Maker-Ray onderscheidt zich als een geavanceerde AOI machine speciaal ontworpen voor PCB inspecties. Dit ultramoderne systeem bevat vision systemen met geavanceerde AI-technologie, waardoor het een revolutie betekent op het gebied van geautomatiseerde optische inspectie. Met een combinatie van AI intelligente programmering en online/offline mogelijkheden, ondersteunt onze AOI machine efficiënt gemengde PCB’s. Dankzij de snelle programmering, nauwkeurige componentdetectie en intelligente algoritmen garandeert het een nauwkeurige analyse en detecteert het afwezige, polaire en verkeerde componenten.

  • AI intelligent programmeren
  • Online/offline programmeren
  • Ondersteuning Gemengde PCB
  • AI-model training
  1. Pas AI deep learning algoritme toe om een sterk inspectievermogen te bereiken: Diep leernetwerken creëren meerdere abstractieniveaus om gegevenskenmerken weer te geven en filteren deze door een classificatie laag van kenmerken om identificatieresultaten te verkrijgen. De toepassing van dieplerende algoritmen op het gebied van industriële inspectie kan de twee traditionele pijnpunten van algoritmen oplossen, namelijk de lange programmeertijd en het hoge percentage valse alarmen.
  2. Auto search component /Intelligent adjust parameter: Automatisch zoeken naar bijna honderd componenttypen om de parameter te vinden en te configureren, automatisch de polariteit bepalen van weerstanden, optocouplers, contactdozen, enz. Programmeertijd 10-20min, foutopsporingstijd 10-15min
  3. Intelligent inspectiealgoritme voor kleurenringen: Gebaseerd op het diepe leeralgoritme, sjabloon en foto van de inputweerstand van de kleurenring in het diepe netwerk om hoog-dimensionale kenmerksequenties te extraheren, komt het resultaat door deze hoog-dimensionale kenmerksequenties te vergelijken.
  4. Inspecteer socket afwezig/polariteit/fout: Pas diep leren algoritme om de inspectie te bereiken voor afwezig / polariteit / fout

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Contact Nieuwsbrief