Siglent levert 12-bits oscilloscopen om de uitdagingen in signaalnauwkeurigheid op elke werkbank aan te pakken

SIGLENT onthult met trots drie nieuwe series oscilloscopen die zijn ontworpen om signaalbetrouwbaarheid, visualisatie en analyse te verbeteren. Deze nieuwste toevoegingen completeren onze serie oscilloscopen, elk uitgerust met geavanceerde 12-bit analoog-digitaalomzetters (ADC’s) en ontworpen voor signaalkwaliteit. Met bandbreedtes van 70 MHz tot 4 GHz bieden de hoge resolutie oscilloscopen van Siglent nu uitstekende signaalgetrouwheid voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vermogen, EMI, frequentieanalyse, embedded ontwerp en foutanalyse.

Ontworpen voor signaalkwaliteit

Deze oscilloscopen bieden een combinatie van lage ruis, versterkingsnauwkeurigheid en kanaalisolatie die de technicus meer mogelijkheden biedt. De SDS800X HD en SDS1000X HD zijn allemaal gespecificeerd op slechts 70 µVrms ruis bij 200 MHz bandbreedte. Bij alle hoge resolutie oscilloscopen van SIGLENT zijn de lagere bereiken gespecificeerd met een DC-versterkingsnauwkeurigheid van 1,5%, terwijl de bereiken ≥5 mV/div een toonaangevende nauwkeurigheid van 0,5% hebben. De SDS3000X HD-serie biedt tot 60 dB kanaal-tot-kanaal isolatie. Vanaf 70 MHz kunnen technici die moeilijke uitdagingen op het gebied van signaalgetrouwheid willen oplossen, nu beschikken over prestatiemogelijkheden tegen een ongelooflijke kwaliteit dankzij SIGLENT’s focus op signaalkwaliteit en ontwerp.

Visualisatie

Om de voordelen van verticale acquisitie met hoge resolutie te maximaliseren, maken de oscilloscopen van Siglent het op live signalen mogelijk om gelijktijdig in te zoomen in zowel horizontale als verticale richting. Dit, gekoppeld aan het voordeel van een hoge geheugendiepte, maakt uitgebreide analyse mogelijk en onthult talloze inzichten die normaal verborgen blijven. Dit werkt nauw samen met een brede reeks bereiken die ontworpen zijn met een hoge offsetmogelijkheid. Hierdoor kunnen technici kleinere signaalafwijkingen ontdekken die zich verder van ground bevinden door de ADC te richten op kleinere interessegebieden en deze signalen scherp te stellen. De combinatie van bereik en zoomvermogen geeft de engineer ongeëvenaarde mogelijkheden om kleine signaaldetails te bekijken en te analyseren. Bij het visualiseren van signalen in het RF-gebied, biedt FFT, doormiddel van ruisarme, 12-bits data in het diepe geheugen, de mogelijkheid voor het debuggen en analyseren van hoge snelheidssignalen.

Uitgebreide functionaliteiten

Een extra hoge-resolutie modus, ERES genaamd, biedt nog meer ruisonderdrukking en flexibiliteit. Het equivalent van maximaal 4 extra bits resolutie is beschikbaar op de SDS3000X HD. Door gebruik te maken van de hoge samplesnelheid en het diepe geheugen, verbetert deze modus de ruisprestaties verder, zodat technici de prestaties van hun oscilloscoop kunnen optimaliseren voor elke toepassing.

Alle modellen zijn uitgerust om meer dan 50 parameters te kunnen meten, ondersteunen gelijktijdige wiskundige bewerkingen over vier kanalen en hebben een formule-editor die geneste formules mogelijk maakt. Daarnaast ondersteunen alle drie de oscilloscoopseries functionaliteiten zoals Mask Test, Bode Plot, Power Analysis, zoeken en Serieel Decoderen. Optioneel kunnen 16 digitale kanalen worden toegevoegd om analyse van gemengde signaalontwerpen mogelijk te maken. Samen met Siglents geïsoleerde signaalgenerator SAG1021I of een willekeurige SIGLENT golfvormgenerator kan een loop response test worden uitgevoerd om de frequentieresponscurve van het geteste apparaat te verkrijgen. Hiermee kunnen de versterking en fase van elk frequentiepunt eenvoudig worden verkregen. Ondertussen kan met behulp van de datalijst, de cursormeting en de automatische meetfuncties de Bodeplotcurve in detail worden geanalyseerd.

De drie nieuwe oscilloscopen hebben allemaal een high-definition touchscreen (7″ of 10,1″), geavanceerde webbesturing en netwerkbesturingsmogelijkheden. De combinatie van een intuïtieve gebruikersinterface met meerdere éénknops-bedieningen op het voorpaneel en naadloze toegang op afstand, verbetert de bedieningsefficiëntie aanzienlijk in elke gebruiksmodus.

In combinatie met onze SDS2000X HD en SDS7000A series, heeft SIGLENT het breedste en meest complete portfolio van hoge-resolutie oscilloscopen die momenteel verkrijgbaar zijn, van 70 MHz tot 4 GHz. De focus op signaalkwaliteit, visualisatietools en gebruiksmogelijkheden betekent dat ongeacht de toepassing, SIGLENT een oscilloscoop heeft die signaalgetrouwheid levert met een ongelooflijke kwaliteit.

Kenmerken SDS800X HD digitale oscilloscoop

 • 70 MHz, 100 MHz, 200 MHz bandbreedte modellen
 • 12-bit hoge resolutie
 • Real-time sampling rate tot 2 GSa/s
 • Memory depth tot 50/100 Mpts
 • Waveform capture rate tot 500,000 wfm/s (Sequence mode)
 • 7-inch touch screen, ondersteuning voor externe muis en toetsenbord

Kenmerken SDS1000X HD digitale oscilloscoop

 • 100 MHz, 200 MHz bandbreedte modellen
 • 12-bit hoge resolutie
 • Sampling rate tot 2 GSa/s
 • Memory depth tot 100 Mpts
 • Waveform capture rate tot 500,000 wfm/s (Sequence mode)
 • Noise floor 70 μVrms bij 200 MHz volledige bandbreedte
 • Groot 10.1” TFT-LCD display met 1024 * 600 resolutie; touch screen ondersteunt multi-touch gebaren

Kenmerken SDS3000X HD digitale oscilloscoop

 • 350 MHz, 500 MHz, 1GHz bandbreedte modellen
 • 12-bit hoge resolutie
 • Sampling rate tot 5 GSa/s
 • Memory depth tot 400 Mpts
 • Waveform capture rate tot 890,000 wfm/s (Sequence mode)
 • Noise floor 125 μVrms bij 1 GHz volledige bandbreedte
 • Groot 10.1” TFT-LCD display met 1024 * 600 resolutie; touch screen ondersteunt multi-touch gebaren

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Contact Nieuwsbrief