FINEPLACER® femto blu

De efficiënte oplossing voor de productie van Photonics

Hoge nauwkeurigheid Bonder

De FINEPLACER® femtoblu is een geautomatiseerde micro-assemblagecel met een plaatsingsnauwkeurigheid van 2,0 µm bij 3 Sigma en een ultralage hechtkracht.

Het systeem is ontworpen voor prototyping en hoogrenderende productietaken en ondersteunt alle verbindingstechnologieën die specifiek nodig zijn voor de assemblage van Photonics en opto-elektronische componenten. Een complete machinebehuizing minimaliseert externe invloeden om een stabiele procesomgeving te garanderen en beschermt de operator tegen gas, damp en UV-straling.

 

Het DualCam visuele uitlijningssysteem met dubbele cameramodule en bundelsplitser biedt toepassingsspecifieke gezichtsvelden, digitale zoom, verschillende LED-verlichtingsopties en optiek die langs de X-as verschuift voor een optimaal zicht op een breed spectrum van componentgroottes.

IPM Command, de geavanceerde FINEPLACER® besturingssoftware, ondersteunt een consistente, ergonomische en duidelijk gestructureerde procesontwikkeling. Het maakt de gesynchroniseerde besturing van alle procesparameters en extra procesmodules mogelijk en biedt patroonherkenning voor de geautomatiseerde uitlijning van substraten en componenten op basis van hun structuren en patronen.

Afhankelijk van de eisen kan de modulaire FINEPLACER® femtoblu individueel worden geconfigureerd en op locatie worden geüpgraded om extra toepassingen en technologieën te ondersteunen. Het omvat de volledige workflow van inspectie, karakterisering, packaging, eindtest en kwalificatie bij de ontwikkeling en productie van datacommunicatieproducten en daarbuiten.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.