Score, dan zit je goed!

Ergonomisch zitten draagt bij aan een goede concentratie en prestatie. Een goede ergonomische stoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als je meerekent dat een ergonomische houding rugklachten en RSI helpt voorkomen. Bij Score hoeft een ergonomische stoel niet meer te kosten dan een dag ziekteverzuim!

De juiste zitoplossingen zorgen ervoor dat jij gezond je werk kunt doen. Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van werkplek situaties, zodat de mensen op een gezonde en fijne manier hun werk kunnen doen. Met een team van vijftig medewerkers werken we bij Score iedere dag aan de beste ergonomische stoelen zoals zadelkrukken. Deze zitoplossingen worden naar ruim vijftig landen geëxporteerd. Ergonomisch zitten is dé oplossing voor een comfortabele werkplek. Bij Score werken productontwikkelaars iedere dag aan zitoplossingen van de hoogste kwaliteit. Deze ergonomische bedrijfsstoelen en accessoires worden ontwikkeld vanuit onze fabriek in Tolbert. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Een goede werkstoel of stahulp is essentieel
Steeds meer mensen doen zittend of wisselend zittend en staand werk. Met name op kantoor en in de industrie zijn veel werknemers een groot deel van de dag aan hun stoel gebonden. Op het eerste gezicht lijkt dit soort werk weinig belastend voor ons lichaam. Dus zien we het ook niet snel als een oorzaak van ziekteverzuim. Toch is dat helaas wel vaak het geval. Een kleine afwijking van de juiste zithouding kan op den duur leiden tot irritaties, vermoeidheid en een verminderde concentratie. Na verloop van tijd komen de eerste gezondheidsklachten, als pijn in de nek, rug, schouders en bovenbenen. Met als mogelijk gevolg, langdurig ziekteverzuim en alle kosten van dien. Dergelijke klachten treden overigens niet alleen op bij zittend werk. Ze kunnen ook voorkomen als mensen langdurig in dezelfde houding staan of veelvuldig dezelfde beweging maken. Om gezondheidsklachten te voorkomen en het ziekteverzuim te verlagen is een goede werkstoel of stahulp, afgestemd op de gebruiker en de werkzaamheden essentieel. Deze zal bovendien het werkplezier en daarmee de productiviteit verhogen. Een goede werkstoel of stahulp is een investering die zich snel uitbetaalt.

 

Gratis proefplaatsingen
Score maakt het mogelijk om de stoelen vrijblijvend te proberen. Voor een periode van twee weken kun je een stoel op proef krijgen. Je kunt zelf een stoel uitzoeken. Natuurlijk kun je ook advies krijgen van een Score dealer en informatie over ergonomisch zitten en werken. Gedurende de proefperiode kun je vooraf testen hoe de stoel straks in de werksituatie voldoet.

ESD Line
Statische elektriciteit ontstaat na wrijving tussen verschillende (synthetische) materialen. Raakt u bijv. metaal aan of minder wenselijk “een ESD gevoelig component” dan ondervindt u bij de ontlading kleine schokjes. Hinderlijk voor u maar ook schadelijk voor bijv. het elektronisch component waar u mee werkt. Gevolg, hoge reparatie- en/of vervangingskosten. U kunt dit voorkomen door een ESD veilige werkplek (EPA). ESD staat voor Electronic Static Discharge wat ontlading van statische elektriciteit betekent. Door gebruik te maken van geleidende componenten en stoffering op onze stoelen vindt continu ontlading plaats vanuit de stoel via een geleidende vloer naar een geaard punt in de werkruimte.

Score beschikt over een complete lijn goedgekeurde ESD veilige stoelen, die kunnen worden voorzien van een weerstand van 1Mohm voor een gecontroleerde ontlading. Hier geldt het motto: “geen lading, is geen ontlading”. Score ESD stoelen en voetenbanken voldoen aan de norm IEC 61340-5-1 en zijn getest door het “SP Technical Research Instituut” uit Zweden.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.