LPKF Laser & Electronics | Onderzoek & In-house PCB Prototyping

Vormgeven aan de toekomst van technologie
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten zijn snelle iteraties vereist. De machines en apparatuur van LPKF Laser & Electronics bieden u alle mogelijke opties voor PCB-prototyping en bewerking van micromaterialen. Kom alles te weten over de systemen en processen waarmee LPKF haar klanten helpt succesvol te zijn.

 

In-house productie van printplaatprototypes
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is de factor tijd van cruciaal belang. Ook de beveiliging van in-house gegevens speelt een grote rol. Van idee tot massaproductie in minimale tijd met in-house rapid PCB prototyping. Een printplaat ontwikkelen, in één dag produceren en alle gegevens in huis houden: kan dat nog sneller en veiliger?

Verwerking van micromaterialen
De ontwikkeling van elektronische componenten gaat al jaren in een razend tempo. Geïntegreerde schakelingen worden steeds compacter, en tegelijkertijd nemen de kloksnelheden toe. Hoge frequenties, steile opgaande randen en minimale ruimte stellen enorme eisen aan de printplaat. Het antwoord hierop is het gebruik van nieuwe substraatmaterialen, die veel moeilijker te verwerken zijn dan het standaard FR4-materiaal. Lasersystemen van LPKF Laser & Electronics zijn universele gereedschappen voor de verwerking van micromaterialen, maar ze kunnen veel meer dan alleen substraten voor printplaten bewerken!