Optilia Instruments | De ontwikkeling van de microscopen van de toekomst

Optilia Instruments is een keurmerk voor kwaliteit op het gebied van visuele inspectie-instrumenten. Met onze eigen R & D en in-house productie zijn wij in staat nieuwe producten te ontwikkelen die de technologische ontwikkeling voortdurend vooruit stuwen. Waar anderen problemen zien, zien wij kansen.

Sinds de oprichting in 2002 is Optilia gevestigd in de buitenwijken van Stockholm, Zweden en heeft in de daaropvolgende jaren een gestage groei doorgemaakt. Vandaag de dag zijn wij een organisatie met afdelingen voor productontwikkeling, productie, verkoop en technische ondersteuning met een hecht team dat gedijt bij een nauwe dialoog met onze klanten en dealers.

 

State of the art producten
Bij Optilia willen wij altijd in de voorhoede staan als het om technische oplossingen gaat. Onze videomicroscopen en inspectiesystemen zijn voorzien van de nieuwste technologieën om u maximale voordelen te bieden op het gebied van inspectietijd, kosten en betrouwbaarheid. Wanneer u een instrument van Optilia koopt, krijgt u de zekerheid van een product van Zweedse makelij, waarbij prestaties en kwaliteit op de eerste plaats komen.

Servicegerichte samenwerking
Optilia kenmerkt zich niet alleen door high-tech producten, maar ook door het serviceniveau dat snelle en hoogwaardige ondersteuning biedt aan klanten. Tijdens de product selectiefase bieden wij gratis testen van uw monsters en hulp bij optimalisatie om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten uit uw Optilia systeem haalt. Door samen te werken met Optilia en haar geautoriseerde distributeurs krijgt u hulp bij de installatie en training in het gebruik van de instrumenten. De after sales ondersteuning omvat een jaar productgarantie en gratis ondersteuning via e-mail en telefoon bij aankoop van Optilia producten.

 

Modulaire producten, geconfigureerd volgens de behoeften van de klant
De producten in ons assortiment zijn modulair en kunnen worden aangepast en geconfigureerd aan uw specifieke inspectie-eisen. Onze HD camera's kunnen zowel in-line als off-line worden gebruikt en wij hebben vele standoplossingen en meerdere verlichtingsopties die in ieders behoefte voorzien. Onze state of the art BGA inspectiesystemen hebben de kleinste optische probes en 5.0 mega pixel digitale beeldcamera's voor het maken van hoge resolutie foto's onder BGA componenten met smalle tussenruimten. Onze OptiPix software biedt verschillende functie- en prijsniveaus. Er zijn alternatieven voor digitale beeldopslag met of zonder computer. Het productassortiment is voortdurend in ontwikkeling en nieuwe producten worden ontwikkeld om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Optilia zet zich in om uw visie kracht bij te zetten!!!