Ergonomie. Functionaliteit. Ontwerp.

Innovatieve Werkpleksystemen. Natuurlijk van KARL.

We denken constructief.

De moed voor innovatieve ideeën en de knowhow voor de uitvoering ervan is stevig geworteld bij KARL. Al meer dan 50 jaar produceert KARL technische werkpleksystemen en fabrieksinrichtingen in de categorie “Made in Germany”. Opgericht in 1935 als KARL is vandaag de dag Europa’s toonaangevende specialist in ESD specialist voor ESD-compatibele werkplek- en logistieke systemen.

Hoogste kwaliteitsnormen, eersteklas vakmanschap, overtuigende combinatiemogelijkheden en economische oplossingen voor de inrichting van werkplekken hebben ervoor gezorgd dat de producten van het merk KARL merkproducten hoog aangeschreven staan bij onze klanten en de sleutel tot ons succes. Elk KARL product heeft zijn eigen karakter en karakter en wordt gekenmerkt door ideale ergonomie, uitgekiende functionaliteit en tijdloos design.

Tijdens de productontwikkeling hebben we altijd rekening gehouden met de gebruikers in productie, assemblage, laboratorium, verzending en logistiek of de ontwikkelingsafdeling.

Ze moeten zich comfortabel voelen op hun werkplek en deze zo in te richten dat deze voldoet aan hun ergonomische behoeften voldoet en ideale omstandigheden biedt voor het ideale omstandigheden biedt voor het werkproces.

We hechten bijzonder veel waarde aan dicht bij de klant staan. Service en advies zijn belangrijke aspecten van onze samenwerking, om klantgerichte, constructieve en technisch zeer functionele oplossingen van onze producten voor de specifieke eisen en om de technologische technologische ontwikkeling continu door te zetten.

Vooruitgang is traditie die wordt voortgezet.

Met onze 170 gekwalificeerde medewerkers denken we al na over belangrijke factoren in productontwikkeling en materiaalgeschikt ontwerp, denken we aan belangrijke details en implementeren we consequent ergonomische aspecten. Dankzij de grootste zorg in vakmanschap en moderne productietechnologie worden uiterst functionele werkpleksystemen gecreëerd met bijna met bijna onbeperkte ontwerpmogelijkheden, geschikt voor elke toepassing in de technische omgeving.

In ons bedrijf, dat wordt geleid door de derde generatie van de familie KARL, zijn naast voortdurende innovatie en technologische ontwikkeling, ook een sterke band met tradities, klanten en medewerkers van groot belang.

Vakmanschap en technische knowhow maken praktische en perfect gevormde oplossingen. Het hartelijke contact met onze met onze klanten is de basis voor betrouwbare zakenrelaties.

Met deze filosofie is KARL een succesvolle fabrikant van technische werkstations, bedieningsapparatuur en transfersystemen in heel Europa geworden.

Contact Nieuwsbrief