Pick and Place Machine TronStol A1

Automatische SMT Pick and Place Machine
De TronStol A1 automatische pick-and-place machine is de nieuwste hoge-precisie laser flying mounter ontwikkeld door ons bedrijf, die stabiel en efficiënt hoge-precisie componenten zoals 0201 en BGA kan monteren. Vergeleken met een halfautomatische SMT pick en place machine, is deze automatische SMT pick en place machine gebaseerd op het Linux systeemplatform, gecombineerd met de voordelen van CAN hardware en LIN communicatie protocol, en verbindt systematisch de hele machine met 5 modules en bijna 80 sub-devices, waardoor u industriële-grade prestaties en stabiliteit krijgt. Onder de gewone automatische PCB/SMD/SMT soldeermachines, is de TronStol A1 automatische pick-and-place machine met het vermogen van snelle reactie, flexibele inzet, stabiliteit, en betrouwbaarheid.

LPKF ProtoLaser

Structureren van fijnste spoor patronen

 • Benchmark voor printplaatbewerking
 • Eenvoudig, snel, nauwkeurig
 • Verschillende lasergolflengtes en pulsfrequenties
 • Intuïtieve CircuitPro-systeemsoftware

 

Tronstol E4 Automatische Pick & Place Machine

De E4 is een zeer snelle, nauwkeurige machine voor het plaatsen van componenten. Het heeft een brede waaier van toepassingen en kan een verscheidenheid van materialen plaatsen, zoals: RC(0201,0402,) QFP QFN, BGA, LED, common lamp beads, enz. XV as gebruikt de structuur van schroef guide&guide spoor verzekert de stabiliteit van mechanische beweging, en servo closed-loop systeem verzekert de nauwkeurigheid van plaatsing. E4 heeft een CCD 3D laser vliegende camera, die kan identificeren en scannen van verschillende soorten componenten, en het verbetert ook de werkelijke montagesnelheid. E4 maakt gebruik van automatische zakherkenning en SMART feeders met locatieherkenning voor een snellere installatie.

Siglent SDS2000X HD 12-bit Oscilloscoop

SIGLENT presenteert zijn eerste oscilloscoopserie met 12-bit verticale resolutie
Toepassingen van vermogenselektronica, medische technologie of het IoT vereisen, om signaalafwijkingen te analyseren, vaak een nauwkeurige verticale resolutie. De 8-bits resolutie van oscilloscopen die doorgaans op de markt verkrijgbaar zijn, is vaak onvoldoende om deze details te registreren. Een apparaat met 12-bits analoog-digitaal-omzetting biedt 16x meer resolutie en is daarom zeer geschikt voor deze taken. Het maximale voordeel van 12-bits resolutie kan alleen worden bereikt met een front-end met lage ruis. De nieuwe SIGLENT SDS2000X HD levert weinig ruis, een hoge resolutie en veel standaardfuncties om technici de instrumenten te geven die ze nodig hebben om te slagen.

QUADRO van KARL

Innovatief. Dynamisch. Tijdloos.
De tafel voor duizend ideeën

QUADRO is even veranderlijk als de producten die erop worden gemaakt. Aangepast aan de complexe werkprocessen in assemblage, laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en opleidingscentra, laat QUADRO niets te wensen over. U kunt het precies zo ontwerpen als u wilt en het doel vereist.

QUADRO is veel meer dan een tafel. Als een premium product van Karl, is de tafelsysteem combineert hoogwaardige afwerking, uitstekende functionaliteit en ergonomie om een modern, innovatief werkpleksysteem te creëren.

Met zijn tijdloze design, lichtgrijze basiskleur en decoratieve gekleurde accenten, QUADRO creëert een positieve en motiverende sfeer op de werkplek en helpt energie en creativiteit vrij te maken.

Weller WXPP MS Soldeerbout set voor hoge precisie toepassingen

Voor miniatuurwerk onder de microscoop: 0402 en tot 01005. Drievoudig bekroonde, gepatenteerde actieve tiptechnologie die werkt met Weller WX stations.
De productie in de elektronica-, de medische technologie- en de lucht- en ruimtevaartindustrie verloopt steeds sneller naarmate de componenten kleiner, gevoeliger, complexer en krachtiger worden. De soldeerindustrie is niet anders. Met de Weller WXPP MS soldeerbout met RTP MS tips voldoet u aan deze toenemende eisen en biedt u maximale bescherming aan de printplaat en de component die u soldeert. Met de MS tips behaalt u de beste resultaten en houdt u uw bedrijfskosten zo laag mogelijk. De Weller MS (militaire standaard) soldeerstiften met actieve tiptechnologie voldoen volledig aan de IPC industriestandaarden IPC - TM-650 2.5.33 (Measurement of Electrical Overstress from Soldering Hand Tools) en zijn ook MIL-SPEC compliant. Breid uw Weller WX werkbank uit met een pico soldeer gereedschap. Gebruik altijd MS tips met MS soldeerbouten.

LPKF ProtoLaser H4

Nieuw tafelmodel voor snelle PCB bewerking

 • Snelle oppervlaktebewerking op alle gangbare printplaatmaterialen
 • Exacte geometrie dankzij contactloos, scanner-gebaseerd proces
 • Nauwkeurig boren en frezen van zelfs dikke substraten met behulp van mechanisch boren
 • Compact en veilig tafelmodel: laboratoriumklare laser van klasse 1
 • Eenvoudige bediening dankzij intelligente, intuïtieve systeemsoftware LPKF CircuitPro RP

 

HIKMICRO B1L

Warmtebeeld Camera
De HIKMICRO B1L draagbare warmtebeeld camera is ontworpen voor nauwkeurige temperatuurmeting. De B1L is uitgerust met een 160 x 120 pixels thermische detector. Het thermografiebereik loopt van -20°C tot 550°C. De HIKMICRO B1L draagbare warmtebeeld camera biedt non-touch temperatuurmeting en geeft een nauwkeurige en gedetailleerde warmtebeeldweergave voor elektronica toepassingen, elektrisch onderhoud, gebouwinspectie, HVAC inspectie, productie monitor, automotive, etc.

 

FINEPLACER® pico 2

Meest krachtige Tool voor Lab en Onderzoek

Manuele Multi-Purpose Die Bonder
De FINEPLACER® pico 2 is een veelzijdige, manuele die bonder met plaatsingsnauwkeurigheden tot 3 µm. Het systeem is snel op te zetten en eenvoudig te bedienen en is ideaal voor snelle en flexibele productontwikkeling en prototyping in R&D laboratoria en universiteiten.

KARL - QUADRO

De tafel voor duizend ideeën

QUADRO is even veelzijdig als de producten die erop worden geproduceerd. Aangepast aan de complexe werkprocessen in assemblage, laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en opleidingscentra, laat QUADRO niets te wensen over. U kunt het precies zo ontwerpen als u wilt en zoals het doel vereist.

LPKF ProtoLaser H4

Het beste van twee werelden op tafel: snel en recht boren zonder conus ook op dikke substraten en snelste oppervlaktebewerking met weinig tot geen oppervlaktebeschadiging.

Belangrijkste toepassingen - IR laser
Nauwkeurig structureren / ablatie / laser etsen van geleidende metaallagen op:

 • Standaard FR4, enkel-, dubbelzijdig, 5-35um Cu
 • Sommige RF-materialen, PTFE of keramisch gevuld, tweezijdig, slechts aan één zijde bewerkt
 • Dupont Pyralux AC, Al op PET
 • ProMask ablatie - Lijn / Ruimte: 100 µm / 50 µm

 

Nano Dimension - DragonFly IV

Elektronica bouwen, testen en verbeteren in één dag.

Een 3D-printer met meerdere materialen en lagen die volledige circuits in één stap genereert - inclusief substraat, geleidende sporen en passieve componenten.

Nano Dimension is de pionier en leverancier van Additively Manufactured Electronics (AME) technologie - een alternatieve in-house methode voor het fabriceren van printed circuit boards (PCB's) en andere elektronische componenten.

We veranderen niet alleen de productieschaal, maar ook de productschaal, met Fabrica 3D precisie micro-AM printers die details tot op micron niveau kunnen vervaardigen.

 

Siglent SDS6000A Serie Oscilloscopen

SIGLENT presenteert het nieuwe vlaggenschip: de 2 GHz oscilloscoop en blijft hiermee het geavanceerde product-portfolio uitbreiden.

Steeds hogere schakel- en signaalfrequenties in moderne apparatuur leiden tot steeds hogere eisen aan de meettechniek. De juiste bandbreedte van het meetinstrument is een basisvereiste voor de nauwkeurige meting van deze signalen. Een ruisarme ingangstrap en een hoge samplefrequentie zijn belangrijk om een hoge signaalintegriteit te waarborgen. De nieuwe oscilloscoop serie SDS6000A van Siglent komt aan deze eisen tegemoet. Het bedieningsconcept is doordacht en intuïtief, waardoor metingen snel kunnen worden geconfigureerd en de efficiency in het laboratorium wordt verhoogd.